Mei en juni 2021

 

 

Wegwijs in het labyrint

In mei en juni 2021 kun je het labyrint in “De Stelt” lopen. Wil je graag wat meer weten over het labyrint, dan kun je vooraf een sessie volgen waarin we de kennismaken met de diepe gelaagdheid van het labyrint. We gaan het tekenen, leggen en voelen en ik neem je mee op het pad van de pelgrims naar de kathedraal van Chartres. 

Ontdek je creativiteit!

In deze tijdspanne waarin we rekening moeten houden met een wereldwijd verspreid virus, waarin we steeds meer in onze vrijheid beperkt werden, worden we uitgedaagd om plezier en zingeving in ons zelf te vinden. Als fysieke bewegingsvrijheid afneemt hebben we in ieder geval onze fantasie nog. Maar zelfs dat is soms nog ver te zoeken.

In drie sessies gaan we op zoek naar jouw scheppingsdrang. Ieder mens heeft van nature een scheppingsdrang. Sommigen hebben een talent, anderen aanleg en de meeste mensen willen wat gaan doen om zich te ontspannen en bezig te zijn maar weten niet waar ze moeten beginnen.  

 

Begin bij jezelf, sessie 1. “Paradijs”

Stel je voor dat alles open ligt, dat alles in jouw bereik ligt, dat je de hele aarde ter beschikking hebt en niet hoeft te kiezen? Zet je punt.

Jouw creativiteit in relaties, sessie 2. “Spiegel”

In sessie twee gaan we op zoek naar je creativiteit in relaties. Wat doe je met een ander? Pas je je aan, of ga je je eigen gang? Hoe laat je jouw kleurenpalet zien, jouw beweging. Hoe verloopt jouw lijn?

Jouw creativiteit in het leven, sessie 3. “Puzzle”

Met punten en lijnen geef je vorm. Welke vormen passen bij je, wat wil je stimuleren en waar word je enthousiast van? Of knelt er iets? Geef het vorm!