LIEFDE

Tantrische oefening voor als je de knop om moet zetten

 

 

Pieken en dalen in het leven, wie kent ze niet? Tantra leert je te leven op hoog niveau, en ben je vergeten hoe dat moet, of heb je een onpeilbaar verdriet dat alle vreugde opeist, dan raad ik je de volgende oefening aan om de knop om te zetten.

 

Allereerst, verdriet staat geluk niet in de weg, depressiviteit wel. Verdriet moet je toelaten, hartstochtelijk huilen, tot in de treure ( let op de woordkeuze) koffie drinken met vriendinnen. Sherry is af te raden. Al pratend neem je alle verloren gegane momenten door, het vervult je met weemoed en verzacht je leed. Daarna is het tijd de knop om te draaien. Maar waar o waar zit die verrekte knop?

Je weet het wel, maar je gebruikt haar verkeerd.* Dit is je kans om haar opnieuw te ontdekken. Ruim je slaapkamer op, leg schone lakens op het bed en neem een bad of douche. Wrijf je huid in met een heerlijke bodylotion en zet een zachte amandelolie klaar, eventueel met een geurige essentiële olie die je lekker vindt. Ylang Ylang, Jasmijn, Roos, Patchouli of Neroli. Ik weet het, ze zijn kostbaar, maar ze hebben een belangrijke taak te vervullen. Demp het licht. Ga op je rug in bed liggen, streel jezelf, eerst je gezicht en je schouders. raak je borsten aan, draai kringetjes om je tepels. Zijn ze hard of zacht, groot of klein, met of zonder melk of met littekens, ze zijn van jou en je doet het ermee.Streel dan je buik, je bovenbenen en naar beneden. Daar streel je uitvoerig je voeten. Gebruik nu gelijktijdig de toppen van je middelvinger en zoek je weg omhoog. Neem wat van je kostbare olie en breng het aan op je buitenste schaamlippen. Als je de schaamte voorbij bent, neem je de binnenste  lippen en ook die voorzie je van olie met strelende vingers. Ontdek wat je fijn vindt, waar je opgewonden wordt, wat je tot hoog niveau brengt. En als je de knop gevonden hebt, raak deze dan zachtjes aan en voel wat je nodig hebt om haar in de hoogste staat van opwinding te brengen. Blijf op dat niveau, niet over het randje gaan. Laat los want je gaat niet klaarkomen, dan springen de stoppen en zit je weer in het donker. Adem diep en laat de spanning oplossen, streel je buik, je borsten, je benen en ga weer met twee wijsvingers terug naar je knopje. Voer opnieuw de spanning op en laat weer op tijd los om diep van binnen de lange sensatie te voelen. Doe dit drie maal en als je het echt niet kunt laten, explodeer dan de laatste keer. Maar intenser is het de energie te verspreiden over je hele lijf. Dan zet je echt de knop om en blijft je energie op het hoogste niveau. Let op! Iedereen kan het aan je zien! Je ziet er stralend uit!

 

* Snel even masturberen om je spanning kwijt te raken is een onjuist gebruik van de knop. Ieder orgaan, iedere spier en ieder bloedvat heeft een functie, maar wat de functie is van de clitoris, daar is de mensheid nog niet uit. Nu weet je het. Het is de knop die je om kunt zetten.

Geniet ervan,

Lilian