LIEFDE

Tantrische oefening voor fantastische seks in de saaiheid van het bestaan.

 

 

Oh, die opwinding van de eerste kus, versierd worden door een onbekende, het avontuur van een nieuwe liefde, wie kent het niet? Voor wie niet “vreemd”* wil gaan raad ik je de volgende oefening aan:

 

Eros is gedurende negen maanden actief, daarna haalt hij de roze bril van je neus en zie je de oneffenheden van je partner. Komen daar nog een stel kinderen bij die gebaat zijn bij een ordelijk leven dan is de kans groot dat je liefdesleven in het verval komt. want net zoveel als een gezin gebaat is bij orde en regelmaat, vraagt een levendige sexuele relatie om 1: verrassing, 2: opwinding en 3: chaos. Wees je bewust van dit feit als deze drie elementen ontbreken en doe er wat aan! Daarbij kom je uit je comfort-zone en dat is heel lekker en verrassend.Je moet het wel doen! Ik geef toe, als je vreemd gaat, ontstaan deze drie elementen vanzelf, maar je kunt ze ook in een langdurige relatie inbrengen. Bewust! En, geloof me of niet, bij je trouwe partner kun je betere seks hebben dan met een ander. De reden hiervoor is helder. Je kunt uitgebreid oefenen! Oefening baart kunst en kunst is de hoogste vorm van doen. Iedere keer als je het doet leer je het lichaam en de verlangens van je partner beter kennen. Je weet wat hij of zij het allerlekkerste vindt, wat de meest gevoelige plekjes zijn. Dat zij het nodig heeft om eerst op haar rug gekriebeld te worden om te kunnen ontspannen en dat hij graag direct door wil naar zijn Vajra .Hoe beter je elkaar kent, hoe meer liefde zich kan ontwikkelen en hoe intensiever je seksleven kan worden. Bewust, niet vanuit je oerdrift maar vanuit liefdeskunst.

Dus: 

  1. Verrassing: verras je partner, je weet waarmee je hem of haar blij maakt.
  2. Opwinding: plan leuke dingen in je leven en leef daar naar toe, dat hoeft niet met seks te maken te hebben (mag natuurlijk wel), maar verheug je op je plannen.
  3. Chaos: gebruik je fantasie, oneindige mogelijkheden om nieuwe avonturen aan te gaan met je partner in bed of op de keukentafel. Stap uit je comfort-zone en bedenk je eens hoe je partner eruit zal zien in leer, of met een schortje voor. Het succes van "50 shades" bracht veel onvervulde verlangens aan het licht. Verken de zones waar je je niet vertrouwd bij voelt. Geef je over aan je partner. Want een spannend zweepje is veel leuker dan een gebroken hart.

Noot: in tijden van corona valt het niet mee om leuke dingen te doen buitenshuis, een lekker dinertje kan niet buiten de deur. Nu is het zaak om punt 3 hoog op je To Do lijst te zetten, met fantasie kun je werelden betreden die fysiek niet bereikbaar zijn. Ze prikkelen wel je verlangen en je kunt je verheugen op de tijd die komt, waarin je fantasie werkelijkheid laat worden!

 

Geniet ervan,

Lilian

 

*Tantra leert je dat alles kan en mag als je een ander geen pijn doet.  Eén partner kan niet in al je levensfase al je behoeftes vervullen. dat geldt voor jou en voor je partner. Tantra weeft deze verlangens in je leven en maakt ze zichtbaar, voelbaar. En als het weefsel sterk genoeg is, is het mogelijk een andere draad toe te voegen of een andere kleur in te brengen, zodanig dat het patroon niet verstoord wordt, maar juist levendig wordt en soepel van structuur.